Hideo Kojima, Metal Gear Solid'in Remake Sürümünü Düşünüyor

02.02.2015 15:44 Tayfun Kumaş

 
    Taipei Game Show'da Famitsu'ya konuşan Hideo Kojima, Metal Gear Solid serisinin ilk oyununu yeni nesil için yeniden yapmayı düşündüğünü dile getirdi.

    Hideo Kojima'nın Famitsu'da yaptığı açıklamada; Metal Gear Solid'i yeni nesil için yeniden yapıp sunmaya niyetli olduğunu ancak bunun sadece düşünceden ibaret olduğunu ve henüz ortada konuyla ilgili bir projenin olmadığını belirtti. Shadow Mosses'ı açık dünya şeklinde yeniden görmek istediğini ve o oyunu oynamak istediğini de dile getiren Kojima, böyle bir yapımın sadece grafik motoruna ya da diğer araçlara gerek olmadığını, ayrıca özen ve işgücüne ihtiyaç olduğunu da vurguladı.
 
    Hatırlarsanız Metal Gear Solid'in ilk oyunu 2004 senesinde "The Twin Snakes" adında yeniden yapılmıştı.

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 2 Saat önce No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 5 Saat önce Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 6 Saat önce Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler